28 Mart 2009 Cumartesi

akp'nin hizmet yarışında hep en önde olması

kafası 1920'li yıllarda sıkı$ıp kalmı$ bazı dar kafalıların (kafasızların) farkına varamadığı ve elbette varamayacağı gerçektir. bakınız, $u önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerde çoğumuz oy kullanacağız. ben de bu vesileyle küçük hatırlatmalar yapmanın ülke menfaatleri açısından hayırlı olacağı kanaatindeyim. tabii burada $unu belirtmekte fayda var, ke$ke herkesin kendi hür iradesiyle oy verebilecek bir "birey olma" olgunluğuna eri$tiği bir türkiye ortamı gerçekle$ebilseydi de ben bu küçük anımsatmaları yapmak zorunda kalmasaydım. yani yapılan hizmetleri gerçekten tarafsız bir bakı$ açısıyla değerlendirebilseydi insanlarımız ve akp hak ettiği gerçek oy oranını bünyesinde toplayabilseydi tabii. ben ya$adığım kent olan istanbul'un kimi sorunları için akp'nin ürettiği ve yakın zamanda somut hale gelecek bazı çözümlerden söz etmek istiyorum:
ula$ım: metrobüs, marmaray(çalı$malar tamamlanmak üzere) açılı$ı seçim sonrasına ertelendi -seçimlerde bunu kullanmanın etik olarak doğru olmayacağı dü$üncesiyle sanırım-, üçüncü köprü için bakanlık düzeyinde proje çalı$maları devam etmekte, akbil aktarım ücreti dü$ürüldü; hemen her noktaya oldukça dü$ük bir maliyetle ula$abilmek akp ile mümkün.
sosyal projeler: kadın sığınma evlerinin sayısı arttırıldı -evliliğinde problem olan ki$iler için ücretsiz aile danı$manları her an hizmetinizde-, içinde bulunduğumuz soğuk kı$ günlerinde vatanda$larımıza ücretsiz kömür yardımı, nohuduydu makarnasıydı yardımıyla garibin gurebanın karnı artık doyuyor.
temizlik: nurettin sözen'li chp döneminin çöp yığınları artık meydanları süslemiyor. ortalık çöp kokusundan kırılmıyor.su sorunu: istanbul'un 20 yıllık su ihtiyacı giderildi. melen suyu projesi ve devam edecek etaplarıyla suyumuz artık hiç kesilmeyecek. güldür güldür abdest alabileceğiz artık, hem de en ucuz maliyetle. (evlilere müjde, artık cünup kalmayacaksınız)ne demi$ti rahmetli özal, "onlar bizim hayallerimize bile yeti$emezler"
(nasilbirdemokrasiistiyoruz, 08.03.2009 14:46 ~ 09.03.2009 11:18)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder